KOMPLET ZA MLEKO IN SLADKOR

16,00

5.00 out of 5
(1 customer review)

Izberite 100% naravne slamice iz bambusa in se poslovite od plastičnih, ki onesnažujejo naš planet. So brez kemikalij in popolnoma biorazgradljive. Popolne so za vse poletne napitke, koktejle in smoothije. Kompletu šestih slamic je priložena tudi ščetka za čiščenje.

Availale 4 products in stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Trpežni izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in ojačani z melaminsko smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven ter ima posebno, na otip zelo naravno teksturo. Dizajn je sodoben, vendar zaradi njega ne trpi narava.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.

Njegova trdnost je večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri močnem padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.

MERE: Posodica za sladkor 7,8 x 6,5 cm, 150ml + mini žlička za serviranje, Lonček za mleko 7 x 8,5 cm, 200 ml
TEŽA/KOLIČINA: 0,119g
SESTAVA: 70-80% naravna vlakna bambusa in koruze, učvrščena z melaminsko smolo. Pokrovček iz plute.

  1. 5 out of 5

    Komplet za sladkor in mleko uporabljamo že nekaj časa in se odlično obnese, je trpežen in lep, minimalističen!

Add Review

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja