BAMBUS PRIBOR ZA NA POT

9,95

Pribor za na pot iz bambusa je sestavljen iz vilice, žlice in noža, ki so priročno pripeti na vponko. Pribor lahko tako pripnete na svoj nahrbtnik ali kam drugam in že ste pripravljeni na potep.

Na zalogi

Kategoriji: ,

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Trpežni izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in ojačani z melaminsko smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven ter ima posebno, na otip zelo naravno teksturo. Dizajn je sodoben, vendar zaradi njega ne trpi narava.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.

Njegova trdnost je večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri močnem padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.

MERE: 17 x 4.3 x 1.5cm
TEŽA/KOLIČINA: 0,275g
SESTAVA: 50-60% naravna vlakna bambusa in koruze, učvrščena z melaminsko smolo

Ta izdelek še nima ocen.

Ocenite izdelek “BAMBUS PRIBOR ZA NA POT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja