BAMBUS LONČEK ZA KAVO NA POTI, ROŽNAT

15,00

Prepozni za jutranjo kavico? Priročen bambusov potovalni lonček za kavo ali čaj je idealen za na pot. Držalo iz silikona poskrbi za varen oprijem med pitjem.

Availale 4 products in stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Bambusov lonček za kavo ali čaj na poti je odlična izbira za vse tiste, ki se jim zjutraj vedno mudi, vendar njihov dan ni popoln brez jutranjega toplega napitka. Fin potovalni lonček je na voljo v različnih barvah, ki se lepo dopolnjujejo.

Trpežni izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in ojačani z melaminsko smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven ter ima posebno, na otip zelo naravno teksturo. Dizajn je sodoben, vendar zaradi njega ne trpi narava.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.

Njegova trdnost je sicer večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.

MERE: Širina 9.5 x Višina 14.5cm, 350ml
TEŽA/KOLIČINA: 0,125 kg
SESTAVA: 70-80% naravna vlakna bambusa in koruze, učvrščena z melaminsko smolo. Pokrovček in držalo sta eko prijaznega silikona.

Dobavitelji

Zuperzozial

There are no reviews yet.

Be the first to review “BAMBUS LONČEK ZA KAVO NA POTI, ROŽNAT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja