SUPER SKLEDA ZA SOLATO

14,95

Velika skleda za solato iz bambusa, je trajnostna izbira in se odlično dopolnjuje s solatnim setom za mešanje solate. Ker je lahka in varna za uporabo, saj se bambus ne razbije tako zlahka je priročna tudi za piknike in kampiranje.

Clear

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Trpežni izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in ojačani z melaminsko smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven ter ima posebno, na otip zelo naravno teksturo. Dizajn je sodoben, vendar zaradi njega ne trpi narava.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.

Njegova trdnost je večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri močnem padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.

MERE: D 24 x V 11 cm

TEŽA: 0,365 kg

SESTAVA: 70-80% naravna vlakna bambusa in koruze, učvrščena z melaminsko smolo

Barva

Rumena, Siva, Temno zelena, Zelena

Dobavitelji

Zuperzozial

Ta izdelek še nima ocen.

Ocenite izdelek “SUPER SKLEDA ZA SOLATO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja