KOKOS SKODELICA

9,05

Izberite trajnostno skledico za najbolj okusne zajtrke, prigrizke in okusne juhe. Je ročno izdelana kokosova posodica iz kokosove lupine.

Availale 5 products in stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Ročno izdelana kokosova posodica iz kokosove lupine, ki je bila zavržena kot odpadni material. Ročno izdelana s strani indonezijskih ustvarjalcev.

Naše trajnostne sklede iz kokosovega oreha so najboljša kombinacija za popoln in zdrav obrok, s katerimi bo tvoje jutro še lepše. Naše skledice iz kokosovih lupin so bolj trajnostne kot plastične in bolj odporne kot keramične. Kot nalašč za vsako gospodinjstvo. Vsaka skleda je unikatna in je ročno delo obrtnikov iz Pemenanga na severnem Lomboku.

Kokosove sklede ne dajajte v zamrzovalnik ali mikrovalovno pečico, saj lahko pri ekstremnih temperaturah (previsokih/prenizkih) poči.

SESTAVA: 100% kokos, brez dodanih kemikalij

V času, ko turizma ni, prebivalci na otoku Lombok v Indoneziji preživljajo težke čase. Njihov glavni prihodek je od prodaje ročno izdelanih umetnin turistom. V težkih časih, v kateri živimo, te vasi nimajo več dohodka. Naš cilj je pomagati ljudem na otoku Lombok, prodajati njihove avtentične ročno izdelane izdelke na spletu in s tem prav tako varovati okolje in svet.

Z vsakim nakupom podpirate lokalno skupnost obrtnikov Lomboka.

Dobavitelji

RAAW

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOKOS SKODELICA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja