SKLEDA ZA KRUH ALI SADJE

7,35

Priročna skleda za kruh ali sadje, izdelana iz bambusa, je okolju prijazna izbira, obenem pa je skleda trpežna in pralna v pomivalnem stroju. Minimalističen izgled in lepa, naravna barva.

Na zalogi

Kategoriji: ,

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Trpežni izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in ojačani z melaminsko smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven ter ima posebno, na otip zelo naravno teksturo. Dizajn je sodoben, vendar zaradi njega ne trpi narava.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.

Njegova trdnost je večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri močnem padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.

MERE/VELIKOST: Š 24 x D 24 x V 6.5cm

SESTAVA: 70-80% naravna vlakna bambusa in koruze, učvrščena z melaminsko smolo

Ta izdelek še nima ocen.

Ocenite izdelek “SKLEDA ZA KRUH ALI SADJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja