SKLEDICE ZA PRIGRIZKE

19,95

Razvajajte sebe in prijatelje z okusnimi prigrizki, ki jih lahko postrežete v trajnostnih posodicah za prigrizke, izdelanih iz bambusa. Komplet vsebuje tri skledice in priročen mini pladenj

Clear

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Trpežni izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba, obarvan z jedilnimi barvami in ojačani z melaminsko smolo. Zaradi visokega delež naravnih materialov je vsak kos edinstven ter ima posebno, na otip zelo naravno teksturo. Dizajn je sodoben, vendar zaradi njega ne trpi narava.

Izdelki so certificirani za varno uporabo tako v Evropi kot tudi Ameriki. V njih lahko serviramo hladne ali vroče jedi saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali drugem viru toplote.

Njegova trdnost je večja kot pri steklenih ali keramičnih izdelkih, vendar se pri močnem padcu iz višine na trdo podlago lahko polomijo ali pa nastanejo razpoke.

MERE/VELIKOST: D 27 x Š 9.5 x V 5.5 cm, 200ml

SESTAVA: 70-80% naravna vlakna bambusa in koruze, učvrščena z melaminsko smolo

Barva

Bela, Modra, Siva, Zelena

Ta izdelek še nima ocen.

Ocenite izdelek “SKLEDICE ZA PRIGRIZKE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja