NARAVNO ČISTILO ZA WC

4,90

Čistilo za WC, ki vsebuje le naravne sestavine, ki učinkovito odstranijo vodni kamen in ostalo umazanijo. Je biorazgradljivo in prijazno do okolja.

Out of stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Čistilo v celotni toaletni školjki učinkovito odstranjuje umazanijo, vodni in urinski kamen. Primerno je tudi za čiščenje pod robom. Narejeno je na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Ne vsebuje formaldehida, fosfatov, belil, amonijaka, sintetičnih dišav in encimov. Po čiščenju bo kopalnica dišala po svežem.

 

Uporaba

Primite pokrov na označenih mestih in odvijte. Čistilo nanesite neposredno v školjko in pod rob. Pustite delovati nekaj minut in nato ščetkajte ter splaknite. Pri trdovratnih madežih pustite čistilo delovati skozi noč. Po uporabi varnostni pokrovček dobro zaprite in shranite na varno mesto.

 

Veganski izdelek

Bio sestavine

 

TEŽA: 500 ml
SESTAVA: Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – 15%: anionskih površinsko aktivnih snovi; < 5%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Limeta*, Eterično olje Grenivka*, Eterično olje Evkaliptus*), Limonene**, Geranial**, Citral**, Linalool**.

Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

Dobavitelji

Odori

There are no reviews yet.

Be the first to review “NARAVNO ČISTILO ZA WC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja