MATCHA

22,94

Matcha s svojo naravno močjo povišanja energije, koncentracije in razstrupljanja, predstavlja zdravja polno alternativo kofeinskim proizvodom.

Out of stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Matcho lahko pijemo kot čaj, latte, smoothie, hladen energijski napitek, shake, ledeni čaj, jo dodamo v torte, piškote, naredimo matcha sladoled ali puding.

Matcha je pod posebnimi postopki pridobljen koncentriran zeleni čaj. Lističe zelenega čaja 20 dni pred obiranje pokrijejo, da v njih naraste klorofil in se poveča količina naravne aminokisline L-teanina. Prav ta je zahvalna za izboljšanje mentalnih sposobnosti, fizično in psihično sprostitev, ter znižanje stresa. Lističe nato osušijo, jim odstranijo žile in zmeljejo v prah, ki ga imenujemo matcha. Matcha s svojo naravno močjo povišanja energije, koncentracije in razstrupljanja predstavlja zdravja polno alternativo kofeinskim proizvodom, s svojo neverjetno količino antioksidantov pa podpira vaše zdravje.

PRIPRAVA: Pol žličke matcha prahu prelijemo z 80ml vrele (80°C) vode in zmešamo z matcha metlico, da dobimo na vrhu mehko peno. To temperaturo dosežemo tako, da dodamo vreli vodi, tretjino mrzle vode.

SESTAVA: japonski zeleni čaj matcha

TEŽA/KOLIČINA: 30g

Dobavitelji

Chaya

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATCHA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja