MATCHA

22,94

Matcha s svojo naravno močjo povišanja energije, koncentracije in razstrupljanja, predstavlja zdravja polno alternativo kofeinskim proizvodom.

Availale 1 products in stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Matcho lahko pijemo kot čaj, latte, smoothie, hladen energijski napitek, shake, ledeni čaj, jo dodamo v torte, piškote, naredimo matcha sladoled ali puding.

Matcha je pod posebnimi postopki pridobljen koncentriran zeleni čaj. Lističe zelenega čaja 20 dni pred obiranje pokrijejo, da v njih naraste klorofil in se poveča količina naravne aminokisline L-teanina. Prav ta je zahvalna za izboljšanje mentalnih sposobnosti, fizično in psihično sprostitev, ter znižanje stresa. Lističe nato osušijo, jim odstranijo žile in zmeljejo v prah, ki ga imenujemo matcha. Matcha s svojo naravno močjo povišanja energije, koncentracije in razstrupljanja predstavlja zdravja polno alternativo kofeinskim proizvodom, s svojo neverjetno količino antioksidantov pa podpira vaše zdravje.

PRIPRAVA: Pol žličke matcha prahu prelijemo z 80ml vrele (80°C) vode in zmešamo z matcha metlico, da dobimo na vrhu mehko peno. To temperaturo dosežemo tako, da dodamo vreli vodi, tretjino mrzle vode.

SESTAVA: japonski zeleni čaj matcha

TEŽA/KOLIČINA: 30g

Dobavitelji

Chaya

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATCHA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja