PAKET TA PRAV DEC

31,55

Njegov medvedji objem je močan in hkrati nežen. Delavnost in natančnost sta njegovi vrlini, njavečji uspeh pa so popravljene omarice, odmašen kuhinjski odtok, pobeljeno stanovanje in zadovoljna žena. To je darilni paket za ta prave dece. 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Paketi Ta prav dec so sestavljeni za moške, ki znajo v kuhinji popraviti pipo, oprati perilo in hčerki splesti kitke. Za vse moške in fante, ki so jim partnerstvo, družina in ljubeči odnosi prioriteta. 

 

V paketu ZANJ #1 se nahaja: 

 

Lonček za tople napitke 480 ml 

Lonček za tople napitke je izdelan iz bio plastike s pokrovčkom in silikonskim držalom, kar preprečuje da bi se z njim opekli. Je trajnostna izbira za kavo ali čaj na poti. 

 

Kava Nicaragua 

Fino mleta kava iz slovenske pražarne Kolektiv 22 je prijetno sveža, ima okus po temni čokoladi in orehu s sladko vinsko kislostjo.  

 

Vesele nogavice 

Tople nogavice slovenske pletilnice z dolgoletno tradicijo Jakopina. Št. nogavic je 43 – 45. 

 

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno v tvojem imenu zapisal in na voščilnico. 

 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket.

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET TA PRAV DEC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja