PAKET ZA TAPRIDNE ZAJTRKOVALCE

45,88

Zate, ki celo leto lepšaš dneve prijateljem in staršem, zate, ki se trudiš ne zamujati v službo, zate, ki nesebično pomagaš drugim, zate, ki uresničuješ svoje sanje. Ta paket je ZA TAPRIDNE ZAJTRKOVALCE. 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Serijo darilnih paketov ZA TAPRIDNE se bodo razveselili tako moški kot ženske. Vsi paketi so lično zaviti v škatlo z božično obarvanim ovijalnim papirjem s simpatičnim sporočilom. 

V paketu ZA TAPRIDNE ZAJTRKOVALCE se nahaja: 

Ročno izdelana skodelica za kosmiče Glinea 

Glineni izdelki izpod Nušinih rok so unikati iz slovenske rjave gline. Vsaka posoda je narejena posamično, z veliko ljubezni do ustvarjanja trajnostnih izdelkov, zato se lahko med sabo razlikujejo v velikosti ali odtenku. Končni izdelek je dvakrat žgan do maksimalne temperature 1050 stopinj Celzija in premazan z glazuro priporočeno za jedilno posodo. Svetujemo ročno pranje. 

Zimska granola Čoko medenjak 

Hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, kakava, čokolade, prosenih snežink, medu in dišeče mešanice začimb iz Fruštka je recept za popoln praznični zajtrk. Najbolje se poda v novo glineno skodelico Glinea. 

Temna vroča čokolada 

Klasična gosta temna vroča čokolada za dolge sladke večere. Priprava popolne vroče čokolade je izjemno enostavna in možna tudi v mikrovalovni pečici, navdušila bo tudi največje čokoholike! 

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno,v tvojem imenu, zapisali na voščilnico. 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket.

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET ZA TAPRIDNE ZAJTRKOVALCE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja