PAKET ZA TAPRIDNE KOFETARCE

43,03

Zate, ki celo leto lepšaš dneve prijateljem in staršem, zate, ki se trudiš ne zamujati v službo, zate, ki nesebično pomagaš drugim, zate, ki uresničuješ svoje sanje. Ta paket je ZA TAPRIDNE KOFEFTARCE 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Serijo darilnih paketov ZA TAPRIDNE se bodo razveselili tako moški kot ženske. Vsi paketi so lično zaviti v škatlo z božično obarvanim ovijalnim papirjem s simpatičnim sporočilom. 

V paketu ZA  TAPRIDNE KOFETARCE se nahaja: 

Komplet dveh Espresso šalčk Glinea 

Glineni izdelki izpod Nušinih rok so unikati iz slovenske rjave gline. Vsaka espresso šalčka je narejena posamično, z veliko ljubezni do ustvarjanja trajnostnih izdelkov, zato se lahko med sabo lahko razlikujeta v velikosti ali odtenku.  

Espresso šalčki sta dvakrat žgani do maksimalne temperature 1050 stopinj Celzija in premazani z glazuro priporočeno za jedilno posodo. Svetujemo ročno pranje. 

Zimska kava »Kofein« 

Sveže pražena kava KOFEIN v zimsk preobleki navdušuje še tako zahtevne kavoljubce. Mešanica Arabice in Robuste je ekstra fino mleta za turško pripravo.

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno v tvojem imenu zapisal in na voščilnico. 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket. 

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET ZA TAPRIDNE KOFETARCE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja