PAKET ZA TAPRIDNE HEDONISTE

55,06

Zate, ki celo leto lepšaš dneve prijateljem in staršem, zate, ki se trudiš ne zamujati v službo, zate, ki nesebično pomagaš drugim, zate, ki uresničuješ svoje sanje. Ta paket je ZA TAPRIDNE HEDONISTE 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Serijo darilnih paketov »ZA TAPRIDNE« se bodo razveselili tako moški kot ženske. Vsi paketi so lično zaviti v škatlo z božično obarvanim ovijalnim papirjem s simpatičnim sporočilom. 

V paketu ZA TAPRIDNE HEDONISTE se nahaja: 

Maslo za telo Apple pie 

Karitejevo maslo s kokosom je popolno za nego suhe in razpokane zimske kože. Prijeten vonj jabolk in cimeta pričara praznično vzdušje. Maslo je primerno za vse tipe kože po njem pa bo koža nahranjena, mehka in zaščitena pred izsušitvijo.  

Dišeča sveča HOHOHO 

Dišeča sveča v velikem vintage kozarcu z vonjem, ki v dom vnese toplino in prikliče praznike. Sveča gori do 100 ur in je narejena iz sojinega voska. 

Temna vroča čokolada 

Klasična gosta temna vroča čokolada za dolge sladke večere. Priprava popolne vroče čokolade je izjemno enostavna in možna tudi v mikrovalovni pečici, navdušila bo tudi največje čokoholike! 

Zimski piškoti 

Domači ročno narejeni piškoti s pomarančno in belo čokolado, orehi in cimetom. 

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno v tvojem imenu zapisal in na voščilnico. 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket. 

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET ZA TAPRIDNE HEDONISTE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja