PAKET SPA DEC

59,28

Njegov medvedji objem je močan in hkrati nežen. Delavnost in natančnost sta njegovi vrlini, največji uspeh pa so popravljene omarice, odmašen kuhinjski odtok, pobeljeno stanovanje in zadovoljna žena. To je paket sprostitve za ta prave dece.

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Paketi Ta prav dec so sestavljeni za moške, ki znajo v kuhinji popraviti pipo, oprati perilo in hčerki splesti kitke. Za vse moške in fante, ki so jim partnerstvo, družina in ljubeči odnosi prioriteta. 

 

V paketu SPA DEC se nahaja: 

 

Manly gel za tuširanje 2 v 1 

Manly 2 in 1 shower & shampoo je gel za prhanje in šampon, formuliran posebej za moške. Izdelek je pisan na kožo vsem moškim, ki radi skrbijo za svoje telo, a obenem ne želijo velike količine izdelkov v svoji rutini. Izbrane sestavine telo in lasišče dobro očistijo, a ne porušijo ravnovesja. 

 

Krema za roke mandelj 

Krema za roke z mandljevim oljem je ročno izdelana in se hitro vpije. Primerna je za nego občutljive, hrapave kože. 

 

Keramična sveča 

 

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno v tvojem imenu zapisal in na voščilnico. 

 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket. 

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET SPA DEC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja