PAKET »MOJ ZEN DAN«

111,66

Ležeren ali delaven, živahen ali umirjen, divji, sproščujoč, včasih solzav ali poln smeha. Zaljubljen, neuspešen, pomemben, poln pričakovanj in upov, vendar moj najljubši, ko se ustavim, si vzamem čas in se pocrkljam. To je darilni paket MOJ ZEN DAN. 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Serijo darilnih paketov »MOJ DAN« sestavljajo tri različice. Vsi paketi so lično zapakirani z ovojem v roza odtenkih s simpatičnim in funky sporočilom.  

 

V paketu MOJ ZEN DAN se nahaja: 

 

Japonska Matcha 

Matcha so v prah zdrobljeni listi zelenega čaja, ki je del Japonske kulture. Grme zelenega čaja, kateri bodo uporabljeni za izdelavo Matche pred obiranjem pokrijejo, da v pod pogojem z omejeno količino svetlobe rastlina proizvede več klorofila. Matcha je bogata tudi z aminokislino L-teanin, ki poskrbi za fizično in psihično sprostitev, ter znižanje stresa. 

 

Metlica za matcho 

Metlica za matcho je izdelana iz enega kosa bambusa in se uporablja pri tradicionalni pripravi napitkov z matcho. 

 

Bogato olje za telo 

Bogato olje za telo sestavljajo lahka nekomedogena olja, ki se hitro vpijajo in globinsko vlažijo kožo. Vitamin E, antioksidanti, ekstrakti ognjiča in šipka v koži spodbujajo tvorbo kolagena jo obnavljajo in pomagajo pomaga pri celjenju kakršnih koli ran, vnetij in opeklin. Kožo pa na naredijo mehko in voljno. 

 

Kavni piling za telo 

100% naraven in ročno izdelan kavni piling za telo, ki poskrbi za mehko, gladko ter sijočo kožo z omamnim vonjem po sladki pomaranči.  

 

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno, v tvojem imenu, zapisali na voščilnico. 

 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket. 

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET »MOJ ZEN DAN«”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja