PAKET MOJ LAHKOTEN DAN

58,18

Ležeren ali delaven, živahen ali umirjen, divji, sproščujoč, včasih solzav ali poln smeha. Zaljubljen, neuspešen, pomemben, poln pričakovanj in upov, vendar moj najljubši, ko se ustavim, si vzamem čas in se pocrkljam. To je darilni paket MOJ LAHKOTEN DAN. 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Serijo darilnih paketov »MOJ DAN« sestavljajo tri različice. Vsi paketi so lično zapakirani z ovojem v roza odtenkih s simpatičnim in funky sporočilom.  

 

V paketu MOJ LAHKOTEN DAN se nahaja: 

 

Balzam za lase vanilija in cimet 

Ročno izdelan balzam za lase s kokosovim oljem, ki prodira v notranjost lasu in preprečuje degenerativne procese lasnih mešičkov. Lavrinska kislina zmanjšuje izgubo lastnega kreatina, vanilija in cimet pa poskrbita za zapeljiv in nepozaben vonj. 

 

Zeliščni čaj pesem metuljev 

Čaj pesem metuljev vsebuje mešanico zelišč, ki popelje v vrt rajskih okusov. Posebej primerno za tiste, ki niso ljubitelje pravih in močnih čajev. 

 

Sveča Winter wonderland 

Dišeča sveča v velikem vintage kozarcu z vonjem, ki v dom vnese toplino in prikliče praznike. Sveča gori do 100 ur in je narejena iz sojinega voska. Možna je tudi menjava za drug vonj svečke. 

 

Zimski piškoti 

Domači ročno narejeni piškoti s pomarančno in belo čokolado, orehi in cimetom. 

 

Pošlji darilo z osebnim sporočilom 

V paket dodaj tudi voščilnico z osebnim sporočilom, ki jo napišemo v tvojem imenu. V košarico dodaj eno izmed čestitk na POVEZAVI ter sporočilo zapiši v okvirček »opombe naročila«, ki se nahaja na zadnjem koraku pred zaključkom naročila. Tvoje osebno sporočilo bomo ročno, v tvojem imenu, zapisali na voščilnico. 

 

Darilo želim poslati na naslov obdarovanca ali obdarovanke 

Darilo lahko pošlješ direktno na naslov obdarovanke ali obdarovanca ter ga tako še posebej presenetiš.  

To storiš tako da ob zaključku naročila obkljukaš okence »Dostavi na drug naslov?«. Ob tem se ti bodo oprla dodatna okenca v katero zapišeš naslov na katerega želiš, da pošljemo paket. 

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKET MOJ LAHKOTEN DAN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja