KOMPLET TREH BALZAMOV ZA USTNICE

14,90

Poskrbite za nego ustnic v mrzlih zimskih dneh zase ali svoje najdražje s tem darilnim paketom treh balzamov za ustnice.

Out of stock

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 35 eur

Varen nakup

Različne možnosti plačil

Možnost vračila

30 dnevna možnost vračila

24/7 Pomoč uporabnikom

Kontaktirajte nas za pomoč

Darilni set vsebuje:

– Balzam za ustnice Medeni poljubčki – Med, 4,5 ml

– Balzam za ustnice Medeni poljubčki – Pomaranča, 4,5 ml

– Balzam za ustnice Medeni poljubčki – Sivka, 4,5 ml

– Darilno škatlo

Balzamom za ustnice Beesmetic dajejo moč naravne sestavine:

MED: Pospešuje celjenje ranic, saj deluje protivnetno in protimikrobno. Zaradi visoke osmotske aktivnosti ranice očiščuje in zagotavlja vlažno okolje, poleg tega pa zmanjša otekanje in brazgotinjenje tkiva. Deluje antioksidativno, saj flavonoidi in fenolne kisline, ki so naravno prisotne v medu, lovijo proste radikale in s tem vzpostavijo ravnovesje v tkivu.

ČEBELJI VOSEK: Bogat je z vitaminom A, ki pomaga pri obnovi kože,  saj je ključen pri izgradnji celic. Koži daje elastičnost in na njej naredi zaščitno plast, s čimer preprečuje da bi se ta izsušila, vendar ne zamaši por. Deluje antiseptično, s čimer blaži razdraženo kožo in ščiti pred okužbami manjših ranic.

OLIVNO OLJE: Je polno močnih antioksidantov, s čimer lovi proste radikale, ki se sprostijo ob delovanju UV svetlobe in s tem zavira poškodbe in tudi staranje kože. Kožo naredi mehko in jo nahrani z vitamini A, D, E in K. Hitro se vpije in okrepi koži lastno zaščitno bariero in mikrofloro.

Uporaba: Po potrebi nanesite balzam na ustnice večkrat dnevno.

SESTAVA:

Balzam za ustnice – med: kokosovo maslo, ekstra deviško oljčno olje, čebelji vosek, med, vitamin E // Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Mel, Tocopherol

Balzam za ustnice – pomaranča: kokosovo maslo, ekstra deviško oljčno olje, čebelji vosek, med, vitamin E, eterično olje pomaranče, d-Limonene*.
(*naravna sestavina eteričnega olja)

Balzam za ustnice – sivka: kokosovo maslo, ekstra deviško oljčno olje, čebelji vosek, med, vitamin E, eterično olje sivke, Linalool*, Geraniol*, d-Limonene*
(*naravna sestavina eteričnega olja)

 

TEŽA/KOLIČINA: 10 g/45 ml x 3 in embalaža, skupaj 80 g

Dobavitelji

Beesmetic

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOMPLET TREH BALZAMOV ZA USTNICE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja