Predstavljamo znamko: Beezeeb

By admin on 24/02/2022 0

Beezeeb so povoščene vrečke in krpice, ki vašo hrano ohranjajo svežo, prispevajo k zmanjšanju odpadkov, uporabite jih lahko večkrat in pripomorejo k zviševanju okoljske zavesti ter ohranjanju čistega okolja.

 

Zgodba o nastanku podjetja Beezeeb

Beezeeb zgodba s čebeljimi krpicami se je začela, ko je lastnica v želji po zmanjševanju plastičnih odpadkov šivala nakupovalne vrečke za večkratno uporabo.

Na spletu je prebirala še druge namige za zero waste ureditev gospodinjstva in naletela na nasvet, kako izdelati krpico, ki nadomesti plastično folijo. Ideja se ji je takoj zdela genialna. Doma je imela vse potrebne stvari in se kar hitro lotila izdelave.

Krpice je izdelala zase ter nekaj prijateljic in vse so jih začele navdušeno uporabljati.

Ker je že nekaj časa iskala iskrico, kako preusmeriti svojo poklicno pot, ni trajalo dolgo od prvih poskusov, do sestavljanja prve kolekcije krpic. V mesecih snovanja embalaže in preizkušanja različnih receptur za voščenje, je začela s postopkom ukinjanja prvotne dejavnosti svojega podjetja. Prišel je čas za nove izzive.

FOOD POCKET FOREST

Uporaba krpic

Z uporabo BeeZeeB krpic lahko v celoti nadomestite plastično folijo in tako znatno prispevate k zmanjševanju plastičnih odpadkov.

Uporabljate jih lahko v kuhinji za shranjevanje hrane in drugod v gospodinjstvu. Krpice so izdelane iz okolju prijaznih snovi in vaša živila ohranjajo dlje časa sveža. Izbirate lahko med številnimi vzorci in lepo organizirate hrano v hladilniku ali piknik košari.

SINGLE WRAP BEEZEEB CORAL GARDEN

NAVODILA ZA UPORABO:

OVIJ

S toploto dlani zmehčaj krpico in vosek na njej. Tako se enostavno upogne in lažje ovije vsa tvoja izbrana živila. Nadomešča tudi pokrov posode s hrano.

OPERI

Po uporabi krpico nežno operi z mlačno vodo. Dodaš lahko blago raztopino naravnega detergenta. Obriši, posuši in shrani za naslednjo uporabo.

PONOVNO UPORABI

Krpico uporabljaj leto dni, lahko dlje. Krpica ti bo služila dlje, če jo občasno povaljaš med dvema polama peki papirja.

 

Upamo, da smo vas navdušili nad njimi in se nam z uporabo krpic pridružite pri skrbi za okolje.

Komentiraj
Deli: