Poletje na Rebamboo

By admin on 18/08/2021 0

Po deževnemu maju nas je letos pozdravilo res lepo, vroče poletje! Končno smo lahko pospravili jakne in iz omare izbrskali kopalke in kratke rokave ter se podali na lov za toplimi sončnimi žarki. Poletje je čas, ko razkazujemo največ gole kože, katero je potrebno na to obremenitev ustrezno pripraviti, prav tako pa je poletje čas, ko si želimo poenostaviti… pravzaprav vse! Nastopi čas, ko s seboj v torbo pospravimo le tisto ‘must-have’ najnujnejše, brez česar na želeni destinaciji ne bi zmogli. Zato je najpomembnejše, da se oborožimo s kakovostnimi izdelki, ki naredijo naše življenje enostavnejše, ugodnejše, prav tako pa od nakupu vedno pomislimo na tisto »večji sliko« in poskrbimo, da dodatno ne obremenjujemo planeta s kupovanjem neekoloških izdelkov masivne proizvodnje.

Naša poletna misija je tako bila pripraviti kratek seznamček izdelkov, ki so v večini slovenski, lokalni, ekološki, okolju prijazni, zraven pa kakovostni, neškodljivi in vsestransko uporabni čez celo poletje. V poplavi ponudbe poletnih izdelkov v supermarketih in velikih trgovinah, ki se poslužujejo masivne proizvodnje, mi pomislimo na malega lokalnega ponudnika, ki s trdim delom in neomajno voljo na koncu ponudi le najboljše, saj je to njegov kruh in se zaveda, da le kakovost izdelka poskrbi za prodajo in zadovoljne stranke.

Na prvo mesto, oziroma kot prvi izdelek v našo torbo za na plažo, bi postavili 1) poletni džem kozmetike Eterika, ki poskrbi za negovano hidrirano kožo ter hitrejše pridobivanje lepe zagorele polti, ko uživamo na soncu. Vseeno bi poudarili, da se ne pozabite mazati s kremo z visokim zaščitnim faktorjem, saj še kako hitro pride do opeklin. V kolikor nas pa vseeno zanese in zvečer v ogledalu zagledamo kot rakovica rdečo kožo, pa smo od 2) Butters Slovenija izbrali balzam po sončenju, ki intenzivno pomirja in ohranja zdravo kožo. Na tej točki se počutimo že kot lajna, a ne moremo poudariti dovolj, kako pomembna je redna eksfoliacija oziroma piling kože, ki odstrani odmrle kožne celice in kožo pusti obnovljeno ter mehko. Naša prva izbira na tem področju je 3) Kavni piling za telo znamke Bam Body! Da o vonju po kavi sploh ne govorimo, prebuja in neguje. Po pilingu sledi ustrezno hidriranje kože, za kar odlično poskrbi 4) Bogato olje za telo, prav tako znamke Bam Body. Olje je za povrhu vsega 100% naravno in ročno izdelano. V kolikor pa vam je všeč, da se koža ob hidrataciji še posveti in poudari poletno zagorelost, pa toplo priporočamo 5) Olje za telo z bleščicami znamke Butters Slovenija.

Da ne govorimo le o poletni negi kože, bi vam predstavili še nekaj nepogrešljivih izdelkov za na poletno teraso, plažo in za na izlet. Med vsemi seveda najpomembnejša je 6) Rebamboo podloga za na plažo, katero izdelujemo MI in se ponaša s čudovitim etno vzorcem. 7 let nazaj, v samem začetku Rebambooja, je ponudbo sestavljalo predvsem veliko število 7) izdelkov iz bambusa in še danes so pravi hit. Si sploh predstavljate vzeti steklene skledice, ko greste kampirat, ali pa še hujše – plastične za enkratno uporabo? Bambus je zato edinstvena rešitev, saj je trpežen material, namenjen večkratni uporabi, zraven pa izgleda naravnost čudovito. Izdelkom iz bambusa so se do danes pridružile še 8) flaške brez BPA in PVC, 9) povoskane krpice Beezeeb, s katerimi pokrijemo in zavijemo hrano, 10) izdelki iz bio plastike… Poletni izbor je res pester, zato je prav, da na tej točki zaključimo in mogoče slednje prihranimo za članek o ekološkem, okolju prijaznem in udobnem kampiranju. Kaj pravite?

Za konec bi vas radi le še prijazno povabili na ogled omenjenih izdelkov in se vam zahvalili za izkazano zaupanje, da nas spremljate, berete in z nami preizkušate najboljše izdelke, ki jih ponuja slovenska lokalna scena. Lep preostanek poletja vam želimo!

Komentiraj
Deli: