Trgovina s trajnostnim konceptom

Veseli smo, da vam lahko predstavimo delček naše zgodbe, ki se je začela pisati šest let nazaj, leta 2020 pa je dobila popolnoma svežo zgodbo, novo spletno trgovino ter tudi osveženo podobo. Našim kupcem želimo ponuditi odlično nakupovalno izkušnjo, kjer na enem mestu najdejo pester izbor izdelkov s trajnostno noto, kjer je poudarek na domačih izdelkih, kjer z vašim nakupom podprete tudi izjemne domače podjetnike in spodbujate domače podjetništvo, obenem pa nakupujete tudi trajnostno.

Naša zgodba se je začela pisati šest let nazaj, ko sta se ustanovitelja, Manca in Miha, zaljubila v izdelke iz bambusa, ki so predstavljali kakovostno alternativo vsej plastiki, ki jo uporabljamo v gospodinjstvu, obenem pa so bili izredno lepega dizajna.

Naša vizija

Od tu se je pot nadaljevala, dodajali smo nove izdelke, začeli vključevati tudi slovenske ponudnike ter spoznavali vedno nove zanimive izdelke ter podjetnike, ki smo si jih zapisovali in shranjevali v naš zvezek. In prišlo je leto 2020 ter #ostanidoma, kar nam je ponudilo dovolj časa za razmislek, sveže ideje in zavedanje, da smo skupaj močnejši, zato smo se odločili popolnoma na novo postaviti spletno trgovino ter vključiti čim več slovenskih podjetnikov in njihovih izdelkov.

 

Naša osnovna ideja še vedno ostaja, da dizajn in kakovost ne trpita zavoljo trajnostnega pristopa, zato ponujamo kakovostne izdelke, z dobro zgodbo in iskreno željo, da premaknemo svet nakupovanja na bolje.

 

Veseli nas, da ste na tej poti z nami in nas podpirate!