O hey, novi Rebamboo!

By admin on 10/07/2020 0

Po šestih letih je naš stari Rebamboo ter odrasel in obdobje karantene je ponudilo nekaj dodatnega časa za sveže ideje, nova sodelovanja ter osvežitev grafične podobe. Zato smo res veseli, da vam lahko po treh mesecih intenzivnega dela, ki je plod celotne ekipe in tudi vseh vas, naših kupcev, podpornikov in prijateljev, ki ste glasovali in aktivno predlagali nove izdelke ter znamke, ki bi jih želeli videti v novi trgovini.

Rebamboo je spletna trgovina, ki smo jo postavili šest let nazaj, takrat je bil to manjši stranski projekt ustanoviteljev, Mance in Miha, ki sta želela ponuditi neko vizualno lepo in kakovostno alternativo vsej plastiki, ki se pojavlja v naših domovih. Začetni izdelki na Rebamaboo-ju so bili izdelani iz mletega bambusa in koruze, nizozemskega proizvajalca Zuperzozial, kasneje pa se je ponudba širila in dopolnjevala tudi s slovenskimi izdelki. Vmes je Manca svojo poslovno pot nadaljevala kot samostojna podjetnica in ustanovila manjšo agencijo, Bold projects, medtem ko je Rebamboo ostajal stranski projekt, za katerega se je vedelo, da bo prišel pravi trenutek za svežo zgodbo. In prišla je korona ter #ostajamdoma, tako da smo iz neugodne situacije potegnili predvsem veliko časa za sveže ideje in padla pa je odločitev, da Rebamboo postavimo na novo, tako vizualno kot vsebinsko, še vedno pa sledimo naši osnovni želji, torej da vključujemo izdelke ter znamke, ki ne želijo, da dizajn trpi zavoljo trajnostnega pristopa, novo pa je to, da želimo vključiti čim več slovenskih izdelkov, saj nas je ta čas naučil tudi, kako pomembno je, da se podpiramo in skupaj spodbujamo domače podjetništvo., saj smo skupaj močnejši.

Danes vam lahko ponosno predstavimo svež Rebamboo, kjer je trenutno prisotnih 25 različnih ponudnikov, kar 19 je slovenskih in zelo nas veseli, da bomo lahko predstavili prav vsem izmed njih. V spletni trgovini s trajnostnim konceptom Rebamboo, lahko najdete izdelke za razvajanje, za dom, za najmlajše ter čudovita darila s pomenom in zgodbo.

Veselo, trajnostno usmerjeno nakupovanje vam želimo!

 

V TRGOVINO –>

Komentiraj
Deli: