Navihano otroško poletje – na trajnostni način

By admin on 21/07/2020 0

Z majhnimi koraki lahko tudi pri najmlajših vpeljemo bolj trajnostne navade in tudi izdelke, ki jih uporabljajo vsakodnevno. Najmlajši se bodo veliko o bolj trajnostnem načinu naučili od vas, preko vsakodnevnih opravil, vaših dejanj in z majhnimi koraki bodo prišli do znanja in mogoče kmalu že vas opomnili na to, da lahko med umivanjem zob zaprete vodo ali pa da niste pravilno reciklirali.

Tokrat pa predstavljamo tri izdelke, ki so v vsakodnevni rabi in obstajajo tudi v bolj trajnostni različici.

 

  1. Origami čoln ali slavna račka malo drugače

Origami čoln ali pa račka sta naravni igrački, ki se ju lahko uporablja kot grizalo, igračka za kopanje, senzorična igrača ali kot dekorativni predmet. Imata mehko teksturo in sta super nežna za dlesni malčkov. Narejena sta iz mehke naravne gume Hevea, največja prednost pa je, da, za razliko od tradicionalnih igračk za kopanje, nimata nobenih luknjic ali razpok, kjer bi se lahko nabirala škodljiva plesen in bakterije.

 

  1. Otroške flaške za vodo

Simpatičen in originalen nizozemski dizajn ter flaška, ki je brez BPA in PVC in tako predstavlja varno izbiro za pitje. Sploh poleti, naj imajo otroci flaško vedno kje v bližini. Zaradi simpatičnega motiva, pa po zagotovo postala njihova najljubša.

 

  1. Kompleti za hranjenje iz bambusa

Hranjenje je vedno zabavno, občasno lahko poleti hrana, kdaj pa tudi krožnik, vilica ali kozarček. Ko iščete bolj trajnostno a še vedno trpežno izbiro, lahko pogledate tudi naš izbor setov za hranjenje, ki so narejeni iz bambusa. Seti iz bambusa so trpežni, odlično prenašajo rezanje, zmečkane borovnice ter tudi padce, saj se razbijejo le, če padejo z veliko silo ravno na rob. Lahko jih perete v pomivalnem stroju, le z mikrovalovko se ne razumejo najbolje.

Na Rebamboo-ju lahko izbirate med kar petimi različnimi motivi, ki bodo navduševali otroke – od simpatične koale, lačnega leva, razigranega flaminga pa do sproščenega nilskega konja.

 

Komentiraj
Deli: