100% slovensko

Želite kupiti darilo, ki je 100% slovensko ali pa iščete zase nekaj, s čimer podprete slovenske podjetnike in obenem nakupujete trajnostno ter lokalno? Izbrali smo le najboljše, tako da so izbrani izdelki tudi odlično darilo, kadar iščete nekaj izvirno slovenskega. Za vas vsako sezono pripravimo izbor najlepših izdelkov iz Slovenije – s srcem in ljubeznijo!

Rebamboo_slovenski_koticek_SLO

Milo oljčno razvajanje

Kupala so ročno izdelana slovenska mila, narejena z ljubeznijo ter prijazna do vas in do narave. Milo Oljčno razvajanje je certificirano organsko, popolno za nego.

Sojina 2V1 sveča

Dišeče sveče slovenskega oblikovalca keramike Matica Beneta, so več kot to. Poleg omamno dišeče sveče z lesenim stenjem, ki nežno prasketa, lahko keramično posodico kasneje uporabite za svojo najljubšo kavo.

Kava guatemala

Butična kava izpod mogočnih Julijskih Alp, ki navdušuje s prefinjenim okusom, ki vam bo polepšal vaš kavni ritual. Družinsko podjetje, kjer kavo pražita brat in sestra, dva kavoljubca, ki širita ljubezen do kave tudi med vas.

Kvačkani podstavki

Ročno kvačkani podstavki iz reciklirane preje. Vse izpod rok slovenske ustvarjalke Anje ter Kvačkanin, ki se veseli, da so njeni podstavki vedno del prijetnih druženj ob kavici ali čaju.

Copati light gray & pine green

Navihani copati vrhunskega dizajna, ki vas bo navdušil. Narejeni ročno iz filca, izpod rok kreativne ekipe MadeByBears. Ko jih boste enkrat preizkusili, ne boste mogli več brez njih!

Darilni paket granol

Komplet petih hrustljavih slovenskih granol v darilnem pakiranju, brez dodanega sladkorja, vendar polne vrhunskih sestavin. Z granolo Fruštek bodo zajtrki hitro postali vaš najljubši in najbolj hrustljav del dneva.