Izbor TOP poletnih izdelkov

By admin on 17/07/2020 0

Poletje je nedvomno tu in morje, jezera, reke ter druženje ob piknikih, vabijo! Rebamboo je pripravi izbor TOP poletnih izdelkov, ki bodo tekom celega dne poskrbeli, da bo poletni čas še bolj čudovit.

 

  1. 9:00 zjutraj: SUMMER JAM, Eterika

Za zapeljivo zagorelo pol na 100% naraven način, bo poskrbel poletni džem Eterike, ki ima, poleg tega, da pripomore k hitrejši zagorelosti, tudi omamen poletni vonj po sočnem mangu.

 

  1. 9:00 zjutraj, PODLOGA ZA NA PLAŽO, Rebamboo

Brez podloge, za udobno poležavanje na plaži, pač ne gre in živo modre podloge z delfinčki lahko sedaj nadomesti stajliš Rebamboo podloga z etno vzorcem, ki se priročno zvije ter je pralna.

 

  1. 18:00 zvečer; TROPICAL RIDE, Butters

Po sončenju je čas za razvajanje in vlaženje kože in Tropical ride bo pomiril kožo po daljši izpostavljenosti soncu. Tako bo koža izdatno navlažena, aloe vera, beta karoten in ognjič pa poskrbijo za obnavljanje kože. Balzam nas navdušuje tudi zato, ker se v kožo vpije hitro in ne pušča mastnega občutka.

21:00 zvečer, ČAJ POLETNI VEČER, Chaya

Popolne dneve je treba izkoristi v celoti, zato si v poletnih večerih lahko privoščite skodelico bio ajurvedskega čaja »Poletni večer«, s sadno-zeliščnim okusom manga, timijana in limete. Čas bo poskrbel za dvig življenjske energije in vas pripravil na sproščujoč spanec.

22:00 zvečer, ANTICELULITNI NOČNI GEL, Butters

Pri Butters so razvili odličen anticelulitni gel, ki aktivno deluje ponoči in je namenjen negi kože na področju stegen, zadnjice in trebuha. Gel vsebuje gvarano in mentol, ki pospešita prekrvavitev kože i pripomorete k njeni čvrstosti, za še dodatno sproščenost v krakih hlačah in poletnih oblekicah. Ob redni uporabi nočni gel pomaga ohranjati vitkost in zmanjšuje videz pomarančne kože.

 

Celoten poletni izbor lahko pogledate TUKAJ

Komentiraj
Deli: