Ideje za trajnostna vselitvena darila

By admin on 11/02/2022 0

Ima vaš/a prijatelj/ica vselitveno zabavo, vi pa imate težave, kaj kupiti za darilo? Je sorodnik kupil novo nepremičnino in mu želite kupiti unikaten spomin na ta poseben dogodek, vendar ne želite, da se nekje praši? Podarite darilo, ki ni samo lepo in uporabno, ampak tudi trajnostno. Dovolite, da vam pri tem pomagamo s tem seznamom izvirnih trajnostnih daril.

 

1. COPATI

Pri nas imamo navado, da se vedno sezujemo pred vstopom v bivanjske prostore, tako da so copati v vsakem domu. Ročno izdelani copati MadeByBears so lahki, mehki in udobni, saj so izdelani iz volnenega filca, zračnega materiala. Na voljo v različnih barvnih kombinacijah za vse okuse.

 

2. DESKA »SLASTNO ŽIVLJENJE«

deska

Ročno izdelana lesena deska z napisom »Slastno življenje« je čudovito in uporabno darilo za tiste, ki uživajo v vseh sladkostih življenja. Ročno izdelana rezalna/servisna deska iz bukovega lesa ima ročno vžgan vzorec. Predstavlja eleganten dodatek v domu, ki ima uporabno (stran brez vzorca za rezanje hrane ipd.) in krasilno (stran z vzorcem za serviranje) vrednost. Vsaka deska je unikat, niti dve si nista enaki, narejena iz lepljenega lesa bukve (ob uporabi se ta ne upogiba in ne poka), premazana z naravnimi olji, varni za stik z živili (ščiti in podaljša življenjsko dobo).

 

3. KOMPLET RETRO PASTELNIH SKLEDIC IZ BAMBUSA

Komplet barvitih retro skledic je odlična izbira za sladoled, sadne kupe, juhe ali prigrizke. V kompletu je šest barvitih skledic. Narejen iz bambusa, tako da predstavlja trajnostno naravnano izbiro, zanj pa se pogosto odločajo tudi starši ter vsi ljubitelji kampiranja.

 

4. MACRAME TERRACOTA

makrame

Ročno izdelani stenski makrameji so čudovita dekoracija za dom, otroško sobo ali vaš najljubši kotiček. Makrame TERRACOTTA bo v vaš dom vnesel topolino.

 

5. BAMBUS KOMPLET ZA MLEKO IN SLADKOR

Bambus komplet sladkornice z žličko in lončka za mleko. Sladkornica ima pokrovček iz plute, ki ohranja svežino sladkorja.

 

6. PODSTAVEK ZA TRDO MILO

Trda mila in prednosti njihove uporabe se vračajo, zato je podstavek za mila lep in unikaten dodatek v vsaki kopalnici. Ročno izdelan keramični podstavek je minimalističen, a izredno uporaben. Vsak je unikat, zato podstavki niso identični.

 

Upam, da smo vam pomagali pri izbiri lepega vselitvenega darila, za piko na i vam ga ob nakupu tudi lahko zavijemo in dodamo simpatično čestitko.

Komentiraj
Deli: