Drobne pozornosti za mamice

By admin on 17/03/2022 0

Približuje se materinski dan in vsi se sprašujemo, kaj podariti osebi, ki ji lahko na njen praznik pokažemo, da cenimo ves njen trud in ljubezen. Pomagali smo vam in pripravili skrbno izbrane, unikatne in dišeče predloge za darilo.

 

1. OKROGLA KVAČKANA KOŠARA PRETTY ORGANISED

Okrogla kvačkana košara podjetja Kvackanine Pretty organised, je namenjena shranjevanju vaših najljubših stvari v kopalnici, spalnici ali predsobi.

 

2. SIVKIN KOMPLET ZA NEGO OBRAZA

Kompet vsebuje tri izdelke slovenske znamke Renčelj: micelarna voda z visokim odstotkom hidrolata prave sivke, pralne blazinice za odstranjevanje ličil in globoko vlažilna krema za obraz.

 

3. AROMICA Z EO CVETOČI TRAVNIK

Aromica z eteričnim oljem Cvetoči travnik je komplet za odišavljenje svojega lastnega prostora, ki ustvarja zadovoljne in nepozabne spomine.

 

4. DARILNI KOMPLET MEDENO RAZVAJANJE

Podarite čudovitno medeno darilo svoji mami, da bo lahko poskrbela za svojo kožo in se tudi posladkala. Darilni set vsebuje: vlažilni serum za obraz Medeni cvet, 30 ml in cvetlični med Tekoče zlato, 190 g v lični darilni škatli.

 

5. KOMPLET “TRENUTEK ZAME”

Komplet, ki vsebuje 100% naravno matcho, metlico za tradicionalno pripravo matche in sproščujočo sojina svečka z vonjem evkaliptusa in mete.

 

Upam, da smo vam pomagali pri izbiri lepega darila, s katerim boste razveselili svojo mamo.

Komentiraj
Deli: